T 0473 97 53 44 Facebook

Meer dan 17 jaar ervaring in de sector

Kiezen voor Emmanuel Heemeryck is kiezen voor zekerheid. Wij kunnen namelijk terugblikken op meer dan 17 jaar ervaring in de sector. Ervaring die zorgt voor de nodige knowhow.

Dankzij onze doorgedreven vakkennis kunnen wij u professioneel advies geven over afmetingen, materiaalkeuze, functionaliteiten, ...  Zo bent u zeker dat uw schrijnwerk zal voldoen aan al uw wensen en dat u er jarenlang van kan genieten!

Schrijnwerk voor particulieren en bedrijven

Geen opdracht is te groot of te klein voor ons. Als particulier kan u bij ons terecht voor al uw buiten- en binnenschrijnwerk. Dit kan gaan van deuren en ramen tot een volledig dak of gevel. 

Bent u een professional en wilt u uw zaak inrichten?  Ook dat is geen probleem, wij beschikken over ruime ervaring in de inrichting van bedrijven: bakkers, apotheken, restaurants, ….

U kan op ons rekenen!

Heeft u een schrijnwerk project in gedachten? Wij begeleiden u graag van A tot Z, gaande van de opmeting tot advies over de juiste materialen en onderhoud achteraf. Uiteraard kan u rekenen op een nette, tijdige uitvoering en plaatsing.